ZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?
-
כאן הם טוענים שזה בתכנון השאלה אם יש למאן דהו מידע אם ומתי זה יקרה. (יש ZIM ישן לא רשמי אני לא שואל עליו)
-
@א-ב-ג אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
כאן הם טוענים שזה בתכנון
הדף הזה נכתב לפני הרבה שנים... ככה"נ לא צפוי בקרוב.
-
אין מישהו שירים את הכפפה בזה? כי זה לא נראה לי סיפור כזה גדול (כמובן למתכנת עם ידע מתאים וכו')
-
@א-ב-ג כל עוד והמכלול לא משתפים פעולה?
ממש לא דבר קל -
@A0533057932 ולמה שלא ישתפו פעולה אם זה ממילא בתיכנון שלהם?
-
@א-ב-ג אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
מי אמר שהם כתבו את זה באמת
אולי שיגעו להם את השכל שכביכול יהיה משהו לחרדים זה מעניין אותם נראה לך
-
כי בתכנון שלהם להוציא כזה מסונן, ואין להם כרגע את היכולת להוציא כזה דבר שיהיה גם מסונן מספיק מבחינה טכנית. אגב ייתכן שהם רוצים לקחת על זה כסף...
-
@צדיק-תמים אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
כי בתכנון שלהם להוציא כזה מסונן, ואין להם כרגע את היכולת להוציא כזה דבר שיהיה גם מסונן מספיק מבחינה טכנית. אגב ייתכן שהם רוצים לקחת על זה כסף...
עדיין לא הבנתי למה יש להם תוכנית להוציא מסנן כאילו שזה מעניין אותם אבל כסף בהחלט כן והכסף יענה את ההההכככככווווולללללל
-
@פישל מי אמר שיש להם עניין להוציא מסונן?? סה"כ זה בתכנית. עוד איזה (0)5 שנה ומעלה..
כמו כן זה יעשה להם שם גרוע אם זה יהיה לא מסונן...@פישל אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
אבל כסף בהחלט כן והכסף יענה את ההההכככככווווולללללל
-
@צדיק-תמים @פישל להוי ידוע שהמכלול הוא מיזם חינמי והם די עמדו בזה לכל אורך הדרך (ככה שלא יפה ללכלך)
-
@צדיק-תמים @פישל להוי ידוע שהמכלול הוא מיזם חינמי והם די עמדו בזה לכל אורך הדרך (ככה שלא יפה ללכלך)
גם בדיחות אי אפשר לעשות איתך אני רק אמרתי השארה בהחלט גם יכול להיות שזה חינמי אבל כמו שאומרים אי אפשר לדעת כלום עד שלא תראה בעניים שזה חינם על תתחיל לבנות
-
@פישל לא ממש הבנת אני די מסכים איתך שהגיוני שבתכנון שלהם זה לא בחינם. ובכל זאת סה"כ הם לא חייבים לנו לא המכלול ולא ZIM (לקחת אותי יותר מידי כבד
)
-
בזמנו @מרדכי כתב שזה בטיפול ואם יהיה מישהו שייקח את זה לעצמו זה ירוץ. לא יודע מה יצא עם זה מאז.
הוא כתב זאת בתחומים -
@aiib אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
בזמנו @מרדכי כתב שזה בטיפול ואם יהיה מישהו שייקח את זה לעצמו זה ירוץ. לא יודע מה יצא עם זה מאז.
הוא כתב זאת בתחומיםנו אז @מרדכי אדרבה תכתוב כאן מה צריך להריץ שם??
-
כאן דיברו על זה
-
@פישל אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
נו אז @מרדכי אדרבה תכתוב כאן מה צריך להריץ שם??
אני לא בטוח שמדובר באותו מרדכי...
-
-
-
@מרדכי אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
@פישל @aiib
זה אותו מרדכי
ובנוגע לעיכוב בנושא
התחילו לעבוד על זה בשעתו
וזה התעכב בשל סיבה מסוימת
אנסה לברר מה מתקדם בנושא כרגעבוקר טוב הרגע רציתי לכתוב את זה בגלל התמונה התמונה אותו דבר תודה ענקית
אני רואה שאתה גם ענו -
@פישל אמר בZIM רשמי ומעודכן להמכלול ללא חיבור לאינטרנט, יהיה מתי שהוא דבר כזה?:
בגלל התמונה
וגם כתובת המייל הזהה!!