התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בנוגע לתוכנת אופיס 2019 של ירון
-
שלום לכם!
התקנתי את אופיס בהצלחה רבה מכאן ולמעשה אני לא מעוניין בכל התוכנות אלא רק בבסיס של אופיס שזה וורד ופוינט השאלה היא האם אצטרך להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש אופיס רגיל או אוכל למחוק ספציפי מה שאני לא צריך??
ועוד שאלה באופיס של ירון זה בגירסא של 1902 וצריך לעדכן את זה אין התקנה ישירה של גירסא 2004?? -
@שובי אמר בבנוגע לתוכנת אופיס 2019 של ירון:
שלום לכם!
התקנתי את אופיס בהצלחה רבה מכאן ולמעשה אני לא מעוניין בכל התוכנות אלא רק בבסיס של אופיס שזה וורד ופוינט השאלה היא האם אצטרך להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש אופיס רגיל או אוכל למחוק ספציפי מה שאני לא צריך??
ועוד שאלה באופיס של ירון זה בגירסא של 1902 וצריך לעדכן את זה אין התקנה ישירה של גירסא 2004??הייתי מציע שתורידו את זה
https://mitmachim.top/topic/5155/אופיס-2016-2019-להורדה-והתקנה-בהתאמה-אישית?_=1599076716298
יש שם הוראות ברורת ניתן להתקין רק את מה שרוצים ולא הכול הוראות ברורת שם מאוד קרדיט ל @יוסי-מחשבים התותח הפוסט הכי מוצלח ופשוט